کشتیرانی CFS

کشتیرانی CFS چیست؟

کشتیرانی CFS چیست؟

به دست آوردن بررسی اجمالی و فواید آن برای کسب و کار شما

قبل از به کارگیری روش CFS در حمل‌ونقل، انتقال کالاهایی با حجم کمتر فعالیتی زمان‌بر و دشوار بود. با ظهور ایستگاه‌های CFS، شرایط در این صنعت به کلی دگرگون شده است و حالا می‌توان طی پنج گام ساده، کانتینری را برای حمل‌ونقل دریافت کرد. پیشرفت در عرصه تجارت الکترونیک و افزایش نیاز به خدمات حمل‌ونقل بارهای کمتر از ظرفیت کانتینر (LCL) منجر به تقویت تقاضای استفاده از خدمات CFS شده است. با بهره‌گیری از CFS، کنترل و مدیریت بار شما در حین حمل‌ونقل بر عهده ایستگاه‌های CFS خواهد بود و این امر مزایای قابل توجهی برای تجارت شما به همراه دارد. همچنین می‌توانید با استفاده از ابزار جستجوی ما، به‌سرعت کانتینر مورد نظرتان را با قیمتی رقابتی پیدا کرده و اجاره نمایید.

 

 معنی کامل CFS در حمل‌ونقل چیست؟

ایستگاه‌های بار کانتینری (CFS)، مراکزی در حوزه دریانوردی هستند که کالاها را برای ارسال، موقتاً ذخیره و چه به صورت تجمیعی و چه به صورت جداگانه، آماده می‌کنند. این ایستگاه‌ها فایده‌هایی مانند کاهش هزینه‌های حمل به واسطه استفاده بهینه از فضای کانتینر، تسریع در روندهای نقلیه، تضمین انطباق با مقررات گمرکی، انعطاف‌پذیری در مدیریت انواع مختلف بار و همچنین کمک به کاهش خطر آسیب یا گم‌شدن کالا در طول حمل‌ونقل را ارائه می‌دهند. این ایستگاه‌ها معمولاً در مناطق استراتژیک نزدیک به بنادر و مراکز عمده ترانزیتی قرار دارند. در حمل‌ونقل LCL (کمتر از بار کانتینری)، بارنامه‌های صادر شده توسط شرکت‌های کشتیرانی مسئولیت حمل را از CFS مبدأ تا CFS مقصد پوشش می‌دهند.

 

وظایف یک ایستگاه بار کانتینر

عبارتند از:

  • بارگیری و تخلیه کانتینرها.
  • دریافت محموله‌ها (در مبدأ) و ارسال آن‌ها (در مقصد).
  • سنجش وزن محموله و بازرسی کانتینرها.
  • فراهم آوردن محل ذخیره‌سازی موقت برای کانتینرهای خالی.
  • ردیابی محموله‌ها با ثبت دقیق نام‌های واردکنندگان، صادرکنندگان، نمایندگان گمرک و هر طرف مرتبط دیگر.
  • تهیه برنامه بارگیری کانتینر، یعنی سندی با دستورالعمل‌های دقیق درباره چگونگی بارگیری محموله روی کشتی.
  • تجمیع و باز توزیع بار.
  • قرار دادن بار درون کانتینرها، مهر و موم و اختصاص دادن نشان‌ها و مُهرهای خاص جهت شناسایی.
  • چیدن و بازچیدن کانتینرهای خالی از حیاط‌های کانتینر.
  • نظارت بر حمل‌ونقل کانتینرهای بارگیری شده به بندر یا ترمینال مربوطه.
  • به‌طور منظم اطمینان حاصل کردن از نگهداری، تعمیر و سرویس به‌موقع کانتینرها.
  • نظارت بر روند ترخیص گمرکی و حفاظت از بار تا زمانی که تحویل داده شود.
  • استفاده از فضاهای خالی به عنوان انبار موقت برای بار.
  • عملیات تطبیق بار و اسناد.
  • کشیدن کانتینرهای بارگیری شده از CFS به حیاط‌های کانتینری.
  • صدور رسیدهای اسکله یا اورده‌های حمل‌و‌نقل.

کشتیرانی CFS

چگونه کشتیرانی CFS به کسب‌وکار شما کمک می‌کند؟

 

مسئولین ایستگاه‌های بار کانتینر (CFS) کلیه روندهای مرتبط با حمل‌ونقل را تسهیل می‌بخشند تا عملیات تجارت شما را بهینه نموده و اطمینان از تحویل به‌موقع کالاها را فراهم آورند. این شامل نظارت بر ورود و خروج کانتینرها، مراحل بارگیری کالاها و ارسال آن‌ها به بنادر یا ترمینال‌ها برای صادرات و همچنین تخلیه و ترخیص کالا در مقصد می‌شود. این امر منجر به کاهش قابل توجه زحمت و صرفه‌جویی در وقت صاحبان کسب‌وکار شده و به روان‌سازی فرآیند برای محموله‌های کمتر از ظرفیت کانتینر (LCL) و حجم کامل کانتینر (FCL) می‌انجامد.

CFS نقش مهمی در کاهش ازدحام بنادر ایفا کرده و به ساده‌سازی فرآیند کلی حمل‌ونقل کمک می‌کند، که در نتیجه از هزینه‌های اضافی ناشی از تاخیر در ترانزیت کانتینرها، که می‌تواند به دلیل ازدحام بنادر اتفاق بیفتد، پیشگیری می‌کند. Container xChange یک بازار آنلاین معتبر برای خرید، فروش، و اجاره کانتینرهای CFS است که به شما این فرصت را می‌دهد تا در میان انبوهی از کانتینرها به صورت جهانی جستجو نموده و نرخ‌های رقابتی را مقایسه کنید. اعتبار و امنیت تامین‌کنندگان نیز از طریق فرآیند ارزیابی دقیق تضمین می‌شود. با ویژگی‌های مدیریت پرداختی کیف پول xChange، کلیه تراکشن‌های مالی به صورت امن و با فاکتور واحد انجام شده و همچنین امکان ردیابی به‌نزدیکی زمان واقعی محموله‌ها با اطلاع‌رسانی مداوم وجود دارد.

 

هزینه‌های کشتیرانی CFS شامل چه مواردی است ؟

ایستگاه‌های بار کانتینری (CFS) نقش‌های حیاتی در زنجیره‌ی تأمین دارند و با هزینه‌های مختلفی همراه هستند. این هزینه‌ها شامل حمل کانتینر از بندر به CFS، بارگیری و تخلیه کانتینر، فرآیندهای تجمیع و بازتفکیک محموله، آماده‌سازی پالت‌های حمل، مدیریت اسناد و مدارک، رسیدگی به تشریفات گمرکی، و در نهایت بارزنی بار به کامیون حامل می‌شود. گاهی اوقات، CFS‌ها مسئولیت تحویل نهایی محموله را نیز بر عهده می‌گیرند.

در ایستگاه‌های CFS، عملیاتی مانند ترخیص، بارگیری، و تخلیه کانتینرها انجام می‌گیرد، که این فرآیندها هم در محل شروع حمل و هم در مقصد نهایی اجرا می‌شوند. CFS به عنوان خدماتی در شاخه‌ی کشتیرانی به شمار می‌آید، در حالی که CY (Container Yard) به محوطه‌ای اشاره دارد که در آن کانتینرهای آماده‌ی حمل قرار داده می‌شوند. پلتفرم Container xChange شما را قادر می‌سازد تا از طریق یک فرآیند مشخص و گام به گام، به راحتی کانتینرهای مورد نیاز برای حمل‌ونقل CFS را با مناسب‌ترین نرخ‌ها تهیه نمایید.

پلتفرم Container xChange، که عرضه‌کننده‌ای آسان برای استفاده از خدمات CFS است، به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا با استفاده از رویه‌ای ساده و به صرفه، به کانتینرهای مورد نظر دست یابند.

 

رفرنس اصلی این مقاله (اینجا کلیک کنید)

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *